Παρουσίαση του Ιστότοπου


Καλώς ήρθατε!
Στόχος αυτού του ιστολογίου είναι, να αναρτηθούν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με  eilektro-logika θέματα που αφορούν τους μηχανολόγους – ηλεκτρολόγους
 Το blog  elektro-logika φτιάχτηκε για να βοηθήσει να μάθουν  οι  νέοι ηλεκτρολόγοι
τα Επαγγελματικά τους δικαιώματα (Άδειες άσκησης Επαγγέλματος) είναι
  αποτέλεσμα δουλειάς , αρκετών μηνών.
Επίσης , έχει ως στόχο την συγκέντρωση  των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Ηλεκτρολόγων (Άδειες Άσκησης Επαγγέλματος Ηλεκτρολόγων) των Ανωτάτων - Ανώτερων Μέσων Τεχνικών σχολών, Ηλεκτρολόγων , την σχετική Νομοθεσία που καθορίζει τα επαγγελματικά δικαιώματα τους, καθώς και τα έντυπα χορήγησης των αδειών άσκησης του επαγγέλματος του Ηλεκτρολόγου.
Εκτός των άλλων, ο δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους
συναδέλφους ηλεκτρολόγους  όλων των ειδικοτήτων  να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα. Εδώ θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία, συνδέσμους, ιδέες για την καλύτερη απόδοση στη εργασία του ηλεκτρολόγου.   Επίσης   παρουσιάζει το συγγραφικό  έργο του Στέλιου Αντωνοπούλου, χρήσιμο σε Ηλεκτρολόγους – Μηχανολόγους- Αρχιτέκτονες, και να προσφέρει πληροφορίες  σε όσους ασχολούνται με τις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Κτιρίων. και με Ηλεκτρομηχανολογικές Κατασκευές.
Στο  Ιστότοπο elektro-logika γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το περιεχόμενο του να είναι αξιόπιστο, ακριβές και η προσέγγιση των θεμάτων να γίνεται με σαφήνεια και διεξοδικότητα ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα σύνολο κατά το δυνατό ολοκληρωμένο αλλά και κατανοητό.
Επίσης Θα βρείτε αρκετά στοιχεία για τα θέματα Ηλεκτροτεχνίας, Ηλεκτρικών μετρήσεων, Τυλιγμάτων ηλεκτρικών μηχανών , Κατασκευή Μετασχηματιστών, Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων , Ανελκυστήρων μηχανικών και υδραυλικών, βλάβες και επισκευές Ηλεκτρικών Κινητήρων.
Τέλος  περιλαμβάνει Ερωτήσεις-Απαντήσεις χρήσιμες για την απόκτηση άδειας εργολάβου Ηλεκτρολόγου.
Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει μπορείτε να μας ρωτήσετε.
Τέλος  προτάσεις, ιδέες, και υποδείξεις είναι καλοδεχούμενες στο βιβλίο επισκεπτών , αλλά και στο e-mail
stel.antonopoulos@gmail.com Ο ιστότοπος αυτός  λειτούργει καλλίτερα   ΜΕ Google Chrome, KAI Mozilla Firefox   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου